Nieuws

Aannemingsbedrijf Van der Graaf Barendrecht voegt vastgoedonderhoud aan haar bouwactiviteiten toe.

Onder het nieuwe management heeft Van der Graaf daarmee een nieuw specialisme in huis gehaald, dat gekenmerkt wordt door een hoge graad van servicegerichtheid en intensieve communicatie met opdrachtgevers en gebruikers. Vastgoedbeheerders, Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties maar ook particulieren plukken hier dagelijks de vruchten van. Onderdeel van deze dienstverlening is ook een landelijk servicenummer dat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor onze vaste klanten bereikbaar en inzetbaar is. Vraag ernaar!


Projecten highlights

Ridderkerk renovatieproject oude gemeentehuis
Ridderkerk renovatieproject oude gemeentehuis
Nieuwbouw Rhoon
Nieuwbouw Rhoon

Onderhoud

Wie renovatie en restauratie tot in de puntjes beheerst, mag zich ook expert noemen op het gebied van reparatie, onderhoud en vernieuwing van kozijnen, ramen en deuren. Belangrijk aan deze werkzaamheden is de noodzaak om uiterst flexibel en snel te kunnen plannen. De timmerwerkplaats speelt daarbij een belangrijke rol, tevens staat deze garant voor een hoogwaardig product.

Vanaf 1 juli 2009 zijn er subsidiemogelijkheden op de aanschaf van HR++ isolatieglas en is er een BTW-verlaging tot 6% van kracht op isolatiewerkzaamheden (ook op het plaatsen van isolatieglas). Kijk op de pagina LINKS voor verdere informatie.